Concurs- Ghiozdanelul creativ

Ghiozdanelul creativ” este un concurs dedicat copiilor prescolari si scolari intre 4 si 13 ani, gazduit pe blogul Talente de nazdravani– un blog care mereu ne-a provocat la activitati creative. Concursul are loc in luna octombrie, incepand cu data de 5, iar anuntarea castigatorilor se va face pe data de 26 octombrie. Premiile sunt oferite de editura Paralela 45, foarte tentante pentru noi, pentru ca ne-am mai delectat cu cartile lor.

Tema creatiei este decorarea unei coperti de hartie pentru o carte sau un caiet, si neaparat sa contina o eticheta. Pentru noi, aceasta a fost o dubla provocare- la decorat stiam ca S. se va descurca…asa cum se va descurca. Insa de scris numele pe eticheta…ei bine, asta nu a mai facut el niciodata pana acum.

Tati ne-a invelit caietul cu hartie, am pregatit materialele de lucru, si de aici S. s-a descurcat singur. Unele perforatoare mergeau mai greu, prea greu pentru mana lui micuta, si atunci am incercat varianta apasarii cu calcaiul 🙂

caietinlucrusNu am vrut sa intervin, el singur si-a decorat caietul dupa pofta inimii. Doar i-am aratat cum se scrie numele lui, si el l-a plasat atat pe coperta caietului, cat si pe eticheta. Arata cumva Christmasy, decorat cu braduti si nuante de verde si rosu:

caietsilviuIata opera finala de aproape:

caietsEu sunt foarte bucuroasa ca am reusit sa “inregistram” prima ocazie cu care Baietelul de argint si-a scris numele singur.

Voi adauga la acest articol si caietul Izabelei, de indata ce il va realiza.

Mult succes tuturor participantilor!

2 Comments

  1. Silaghi Gherlinde

    felicitari din partea noastra, foarte frumoasa coperta voastra. va urez succes la concurs.

    • Multumim la fel! Coperta e cam talmes-balmes, dar el si-a dorit-o asa, nu am vrut sa intervin, s-a distrat mult facand-o 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s