Mestereste-ti un breloc!

Ultima zi din februarie a fost si ultima intalnire de aniversat sarbatoritii lunii. Întâmplarea face ca baiatul prietenilor nostri sa fie cu patru ani fara o zi mai mare decat S., asa ca sarbatorim in fiecare an impreuna.

De data aceasta, S. a primit cadou un set foarte frumos de confectionat brelocuri, care a avut mare mare succes si vreau sa vi-l prezint si voua, mai ales daca sunteti in cautare de cadouri pentru un copil (baietel sau fetita) de 4-5-6 ani.

cutiebreloc

Cei doi sarbatoriti s-au apucat in mare taina sa mestereasca impreuna. Spuneau ca fac o surpriza pentru mine, si nu am avut voie nici macar sa ma apropii de locul lor de lucru, daramite sa fac poze! Susoteau ei acolo si bricolau impreuna, si n-am avut inima sa le stric joaca intervenind. La sfarsit, au venit cu cele 4 brelocuri si m-au lasat sa-mi aleg favoritul. Apoi S. a desemnat cate un breloc pentru fiecare membru al familei noastre (sa vedem de unde scoatem chei si pentru Cati!).

breloc

Setul contine patru capete din spuma cauciucata, cinci coli de spuma cauciucata autocolanta cu detalii predecupate, patru brelocuri cu lantisor, 8 ochisori si instructiuni. Varsta recomandata este de peste 5 ani, eu cred ca si un pusti de 4, pasionat de bricolaj, s-ar descurca cu putin ajutor.

Mie mi-a placut faptul ca ne-am mai ramas cateva detalii de spuma pe care sa le aplicam daca ne mai vine cheful sa confectionam ceva cu materiale reciclate. Avand in vedere experienta petrecerii recente, cred ca s-ar merita sa cumparati asemenea seturi pentru a le oferi copiilor de la petrecere o activitate mai linistita, dar si o amintire de luat acasa, mai ales daca aveti o tema cu animale.

S. si-a ales leutul, favoritul meu este ursuletul panda, tata s-a ales cu cainele de paza iar Catiushei i-a ramas maimutica, pentru ca si ea e o mica maimutica haioasa.

Setul  de brelocuri se afla chiar acum la promotie la un pret excelent (10,49 ron), iar pe site-ul TOYSCOM gasiti multe alte seturi de bricolat- Baiatelul de argint a mai primit aceste seturi de autocolante de spuma cu masini, autocolante de fetru pe tema fermei , pe care abia astept sa le folosim la diverse crafturi si activitati.

Spor la joaca!

4 Comments

  1. Connie_Sara

    ce dragalasenii! super-cadou 🙂
    va imbratisam cu drag!

    • Da, sunt super frumoase, si cadoul cel mai mare a fost sa ii vad pe baieti mesterin impreuna vreo jumatate de ora, asta a for nepretuit!

  2. Wow sunt chiar foarte frumoase! Bravo! Acu trebuie să găsești chei și pentru Cati! N-ai încotro :))

    • Da, chei de bebelusi..dar a cam depasit etapa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s