Ghirlanda “eleganta si frumoasa”

 

Asa si-a dorit sa iasa ghirlanda cu care sa isi decoreze camera de Craciun: “eleganta si frumoasa”. Pentru asta, nu a acceptat orice fel de culori sau materiale pe ghirlanda sa…Dar sa începem cu începutul…

Alina de la Clubul Magic organizeaza in fiecare an un concurs numit Cizmulita Mosului, si a devenit o traditie sa participam la provocarile ei. De data asta, insa, trebuie sa recunosc ca m-a pus in incurcatura, si am petrecut cateva zeci de minute bune pe net, cautand un model care sa mi se para cat de cat accesibil. Nu prea am gasit, asa ca m-am zis sa folosesc ce am la indemana, sa respect gusturile Baietelului de argint, si sa imi scot de la naftalina creativitatea.

Pentru el, e musai sa fie albastru. Cum imi confisca tot ce vede albastru pe la mine (de pilda, niste globuri mici albastre pe care le-am gasit intr-un magazin second hand si au costat o suma infima, sau pamblica albastra pe care o cumparasem pentru un proiect diferit), am decis sa folosim materialele adunate de el. Am reciclat si bucatelele de pamblica galben-aurie care fusesera paiele de la costumul lui de sperietoare de ciori de la serbare, si cateva margele de la niste ornamente din anii trecuti. Pe langa acestea, doar de foarfeca am mai avut nevoie.

DSC05601

S. a pus globurile pe pamblicile aurii, a scos toate margelele de pe ornamente, sa le putem refolosi, si a ales locatia pentru ghirlanda.

Aceasta a fost extrem de usor de facut: legam cu o fundita un glob sau doua, insiram o margica, si tot asa.

DSC05602

La sfarsit am atasat-o deasupra patului, si iata ce a iesit:

ghirlanda

Toate ghirlandele inscrise pana acum in concurs sunt foarte frumoase, si premiile oferite, la fel!

Succes tuturor participantilor!

4 Comments

  1. A ieșit superbă Ralu! Succes la concurs!

    • Multumesc mult de tot, Nico!

  2. Adina S

    Chiar e eleganta si frumoasa!

    • Multumim mult, Adina, si noua ne place 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s