10 idei pentru un baietel de 6 ani

In perioada aceasta, si imediat urmatoare, am pregatit pentru S. cateva lucruri care sa il tina ocupat si fericit, fara a fi nevoie sa apelam la tableta sau desene animate, si fara prea mare asistenta din partea unui adult. Acum, stiu ca baietii sunt diferiti, dar incercam sa ii umplem zilele (sau cateva ore) cu ceva ce poate face singur, pentru ca Baietelul de argint are doi parinti peste masura de epuizati 🙂. Sper sa va inspire lista noastra, la care voi adauga periodic cate ceva (unele jocuri sunt pregatite pentru saptamanile viitoare).

4. Setul de creatie mozaic Canenco

In primele doua saptamani de stat la bunici, S. a fost foarte linistit si ascultator, mai ales pentru ca a avut multe activitati frumoase, pregatite de mine dinainte, de facut singur sau impreuna cu un adult. Practic, cam tot ce a primit el de ziua lui am pastrat pentru aceste saptamani de asteptare, când stiam ca va petrece mai mult timp in casa.

mozaic2

Seturile de creatie de tip mozaic Canenco le-a primit de la prietenii nostri de la Toyscom si au fost un hit instant- le-a lucrat cu mare placere singur, si am reusit sa il convingem sa nu le faca pe toate odata, ca sa prelungim momentele de liniste 🙂

mozaic1

Sunt excelente pentru motricitatea fina, dar si pentru ca ii maresc capacitatea de concentrare, il ajuta sa duca un lucru pana la capat, iar lui ii plac in mod deosebit.

Favoritul lui a fost cel cu tematica marina.

Multumim pentru acest cadou si frumos, si foarte util!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s