Jucaria de joi: jucarie luminoasa

Bebelusul nostru cel nou a primit de la unchiul I. si matusa A. o jucarie absolut superba (multumim din suflet!). Pe mine ma fascineaza, dar nu numai pe mine, toti, de la S. si pana la bunicul matern au fost incantati de ea.

jucarieluminoasa

Nu este o jucarie de la o firma anume, dar este foarte utila in terapie, cel putin pe noi ne ajuta mult. In interiorul globului transparent exista un suport cu led-uri care se invarte si lumineaza atunci când apesi pe un buton. Nu are si muzica, face doar un zgomot ca o morisca.

DSC06287

Pana când bebe F. se va putea bucura de ea, noi o folosim cu Cati la exercitiile de urmarire, care sunt din ce in ce mai greu de facut (dupa 3 ani de exercitii zilnice de acest fel, Cati si-a pierdut interesul). Ei bine, jucaria o ajuta sa se concentreze si sa urmareasca.

Mi se pare o excelenta jucarie senzoriala, care ar trebui sa se afle in cutia cu jucarii a oricarui terapeut sau parinte de copil cu nevoi speciale. La fel de utila e, sunt sigura, pentru bebelusii tipici.

Din pacate, nu stiu de unde ati putea-o cumpara in Romania, dar daca dati peste ea, si nu e extrem de scumpa, se merita cumparata.

2 Comments

  1. Tatiana

    Buna,Raluca. Te rog daca poți afla unde a fost procurata jucăria cea minunata. Avem extrema nevoie de ea. Nepotul meu are microoftalmie si anost operat de cataracta si acum are nevoie de a-i fi stimulat nervul optic. Îți mulțumesc anticipat. Cu respect Tatiana din Rep.Moldova.

    • Tatiana, noi am primit o cadou, dar sunt sigura ca se gasesc. daca dau peste una din asta pe undeva iti dau de stire.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s