10 idei pentru un baietel de 6 ani

In perioada aceasta, si imediat urmatoare, am pregatit pentru S. cateva lucruri care sa il tina ocupat si fericit, fara a fi nevoie sa apelam la tableta sau desene animate, si fara prea mare asistenta din partea unui adult. Acum, stiu ca baietii sunt diferiti, dar incercam sa ii umplem zilele (sau cateva ore) cu ceva ce poate face singur, pentru ca Baietelul de argint are doi parinti peste masura de epuizati 🙂. Sper sa va inspire lista noastra, la care voi adauga periodic cate ceva (unele jocuri sunt pregatite pentru saptamanile viitoare).

7. Rola de colorat pentru baieti

setcolorat1

Sotul a gasit de curând la Lidl o rola de colorat cu tematica specific “baieteasca”, pe care S. si-a dorit sa o aiba. La inceput sotul a ezitat sa o cumpere, pentru ca S. nu e foarte atras de colorat.

De data asta insa tema rolei de 5 metri, si anume SANTIERUL, l-a atras in asa masura incat l-a tinut ocupat cateva ore intr-o zi, si cateva in ziua urmatoare, si probabil va fi folosita si atunci când va merge din nou la bunici.

setcolorat

Rola are un dispozitiv care permite strângerea ei si o usoara depozitare si transport, mi se pare ideala pentru play dates, fiindca unii copii au mai mult spor la colorat atunci când se indeamna cu altii de seama lor. De altfel, trebuie sa recunosc ca S. a insistat sa colorez si eu cot la cot cu el.

Nu stiu exact sa va spun cat a costat, banuiesc ca sub 20 de lei, dar pentru noi pot spune ca s-a meritat.

Spor la joaca!

2 Comments

  1. Este si pentru fetitze?

    • Nu stiu sa iti spun, nu am fost eu la Lidl, ci sotul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s