Carcase de protectie Fisher Price pentru iPad si telefon

Azi vreau sa fac o recomadare pentru posesorii de tablete si pentru cei care folosesc telefonul pentru terapia, educatia copiilor mici…sau distractia lor.

Va povesteam in cateva rânduri ca iPadul pe care il foloseste Cati l-a primit de la o fundatie din Statele Unite ale Americii care se ocupa cu asa ceva, si anume, daruieste tablete copiilor cu nevoi speciale. Nu am gasit, pana acum, unealta de terapie mai buna pentru Cati!

Folosim iPadul pentru exercitii de coordonare ochi-mana, pentru exercitii de limbaj (flashcards, exersarea fonemelor, Apraxia App), pentru izolarea indexului, chiar si pentru motricitate grosiera, fiindca este cel mai puternic factor motivator pentru mersul in patru labe sau ridicatul in picioare. Cu doua exceptii, toate aplicatile folosite de noi sunt dintre cele gratuite. In noptile in care ea se trezeste la doua sau la patru, sta linistita daca ii punem o compilatie de cantece pentru copii, iar ecranul mic o ajuta sa focalizeze mai bine.  Chiar si Baietelul de argint foloseste iPadul nu doar ca sa se joace, dar si pentru a exersa scrierea, citirea, matematica sau limba engleza. Esential insa este, fara doar si poate, la drumurile lungi, care o transforma pe Capsunica, din fetita vesela si maleabila, intr-un copil morocanos (când e fortata sa stea in scaunul de masina prea multa vreme).

Telefonul cu cantecele si videouri descarcate pe el a fost salvator la toate consulturile medicale si sederile in spital, dar il utilizam si la exercitiile pentru ochi.

Ca atare, vedeti, iPadul si telefonul nu sunt mofturi la noi acasa, ci unelte, si sunt intens folosite.

Cati este, pe de alta parte, dura cu jucariile ei, si la fel cu acestea doua. Nu putem sa o lasam nesupravegheata langa ele pentru ca le tranteste si le linge. Suntem insa foarte multumiti ca avem protectiile Fisher Price.

Pe cea pentru iPad am primit-o odata cu tableta, a fost un bonus nesperat, pentru ca baiatul doamnei care ni l-a trimis nu se impaca prea bine cu el (exista carcase finute care fac utilizarea facila, insa pentru noi acestea de fata sunt excelente).

carcasa2

Carcasa ne ajuta nu numai sa protejam iPadul, ci si sa il agatam la spalier pentru anumite extercitii, sa il atasam de scaunul de masina ca sa nu cada. Are colturile acoperite de un material cauciucat, numai bun de ros. De altfel, si inelele de pe maner sunt dintr-un plastic texturat, asemanator jucariilor pentru dentitie.

DSC06831

Pe cea pentru telefon am cumparat-o saptamana aceasta, de la un vanzator de jucarii second hand, cu numia 15 lei. O super afacere, dupa parerea mea! Are la spate o oglinda, iar acest simplu fapt o transforma in jucarie, chiar daca telefonul nu merge.

carcasa1

Sistemul de inchidere-deschidere (acele butoane rosii) e operat cu orice fel de moneda.

Pentru noi sunt salvatoare aceste protectii si m-am gandit sa va povestesc despre ele si voua, Sper sa va fie de folos!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s