Cartile Ecaterinei: seturi cartonate de la Antic Ex Libris

Unul dintre momentele cele mai speciale ale vizitei noastre la Bucuresti a fost, pentru mine, mica oprire la libraria Antic Ex Libris, despre care auzisem atatea, si de unde aveam cateva volume foarte frumoase primite in dar de la prieteni. As fi stat…!!! cu orele acolo, dar cred ca am avut la dispozitie maxim un sfert de ora sa fac un tur rapid si sa aleg atatea carti cate puteam duce. Preturile sunt fantastice, daca sunteti din Bucuresti si nu ati ajuns inca acolo, va indemn din toata inima sa o faceti. Am luat foarte multe carti cu gândul de a le darui mai departe, dar si cateva pentru S. si Cati.

DSC07005

Pentru Cati am ales carti groase, cartonate, care vin cate trei in fiecare set: ele sunt gandite pentru baieti, fetite, si cunostinte generale (gen numere, culori, ABC).  Am cumparat doua astfel de seturi si am pastrat pentru ea cinci carticele.

DSC07003

Ceea ce imi place la aceste carti este grosimea cartonului, mai pronuntata decat il cazul altor carti pentru bebelusi, iar asta le face usor de manevrat; imaginile reale, tip fotografie; intensitatea culorilor:

DSC07004

Deocamdata, pentru Cati cea mai potrivita este cea cu numere, ii plac cartile de genul acesta si avem destul de multe. Cea cu numere are mai putine imagini pe pagina, iar numaratul in sine o incanta.

Noua ne prind tare bine, mai ales ca vrem sa reîncepem “in forta” programul de terapie si parca se simtea nevoia de materiale noi.

Advertisements

2 Comments

  1. Irina Maria

    Cat de faine trebuie sa fie! Sunt sigura ca mica printesa se va bucura de ele 🙂

  2. Irina, multumim, le folosim din plin, mai ales pe cea cu numere. Iar F. vine repede din urma si le va lua si el la ros…pardon, la citit 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s