Capsunica la 4 ani si 5 luni

Ultima luna a fost poate cea mai grea de anul acesta pentru Cati. A tinut-o din problema de sanatate in alta problema, si inca nu s-au terminat.

A inceput cu un virus digestiv, apoi cu ceva ce parea a fi o foarte serioasa si dureroasa otita externa. S-a dovedit insa a fi un chist infectat, situat adanc sub canalul auricular drept. A fost operata si chistul drenat, dar daca doctorii nu interveneau la timp putea deveni septica. Ii multumim din inima doamnei doctor Laura Tomescu, ne-a impresionat cu implicarea si grija fata de fetita noastra, doamnei doctor Ilas care e o excelenta profesionista, domnului doctor Ungureanu si celorlati medici din echipa care s-a ingrijit de ea.

Desi nu ar fi avut deloc voie sa se imbolnaveasca dupa operatie, Cati a prins un virus, care ii afecteaza acum si urechile. Generoasa, ne-a impartit si noua din el, asa ca suntem o familie de convalescenti si inca bolnavi (unii dintre noi).

Singura raza de lumina in toata situatia asta e tot Capsunica, care ne atinge de fiecare data cu blandetea ei rabdatoare, cu capacitatea de a indura doua saptamani de injectii, cu dragalasenia ei afectuoasa si zambetul din fiecare zi. Roadele Duhului Sfant enumerate in Galateni capata o noua faţă când sunt manifestate in Cati. Daca ea poate, si eu trebuie sa incerc mai mult.

Iar roada Duhului este dragostea, bucuria, pacea, indelunga-rabdarea, bunatatea, facerea de bine, credinta, blandetea, înfrânarea, curatia; impotriva unora ca acestea nu este lege. (Galateni 5:22,23)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nu cred ca mai trebuie sa spun ca nu am avut timp de terapie. Asta ma doare foarte tare, Cati poate mai mult si trebuie sa lucreze mai mult, speram sa recuperam pana in noiembrie, când avem urmatoare evaluare NACD.

Vrem sa va multumim din tot sufletul tuturor celor care ati raspuns mesajelor mele de pe Facebook, sustinand-o pe Cati cu rugaciuni si gânduri bune. Nici nu stiti cat de mult a contat!

copiisept3

Pupici mari, mici si capsunici tuturor! ❤

Advertisements

4 Comments

  1. andreea

    Cati esti o minune de fetita!!! Iti doresc multa sanatate si momente de bucurie!!! RALUCA ESTI O LUPTATOARE!!! Te admir pentru tot ceea ce esti, un parinte complet!!!

    • Multumesc din suflet, Andreea! Conteaza foarte mult incurajarile tale! ❤

  2. Connie_Sara

    Multa sanatate tuturor, Ralu, ne e dor de voi, va dorim tot ce-i mai bun! Pupici extra Capsunicai! ❤

    • Connie, ne e tare dor de voi! Pupici si tie si fetitei! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s