Un bebelus de 7 luni

Bebelusul nostru face azi sapte luni frumoase.

Este in continuare un bebe care ne solicita la maximum, zi si noapte, vrea  mereu companie si are momente foarte putine, scurte, in care se distreaza de unul singur.

saseluni

Dar e un simpatic!!! Are niste mutrite teribile care fac pe oricine sa se indragosteasca de el, Daca ii faci pe plac e vesel si jucaus. Se joaca cu oamenii mai mult decat cu jucariile.

Dintre acestea din urma, doar cele de ros prezinta interes, uneori si cilindrul gonflabil de la Chicco (multumim inca o data pentru el, Lumi!). In schimb, e fascinat de cabluri, le scoate de pe te miri unde, se rostogoleste  prin toata casa dupa ele si trebuie sa fie supravegheat permanet.

Nu se taraste inca, dar se sustine bine in fundulet si se ridica in patru labe, balansandu-se. Lucram la tarare, facem mici exercitii zilnice, pentru ca nu vreau sa sara aceasta etapa.

Ma striga “mama” cand e suparat, in rest vorbeste pe limba lui, mai spune silabe ca “ba-ba” “da-da”, face ca un motoras de masina si scoate tot felul de chiuituri si  sunete haioase.

Are doi dintisori, a inceput sa manance diversificat, dar nu se omoara dupa fructe sau legume cum credeam eu ca va face, vazandu-l cu cata pofta ne urmarea pe noi cand mancam ceva.

Cam asta e micul jurnal de luna asta, mai mult  pentru aducerea noastra aminte…

Advertisements

3 Comments

 1. violeta.argatu

  Sanatate sa fie! 🙂
  E superb. Cred ca ochii lui vor ramane albastri totusi. Sunt “prea” de albastru pur :).
  8luni si noi. Tot cu “ma-ma”, “brum-brum” :), dar fara dinti. M.-ei ii place fff mult chefirul, sucul de mar si morcov, ciorbica, dar mai ales painica :). Asta e meniul nostru deocamdata. Si un pic de ou de gaina fericita din cand in cand :).
  In rest, liniste si pace in ceea ce o priveste. Cu “ai mai mari” un pic mai delicat. Ana a racit iar, Ioan si el…cand nu ma trezeste M. , ma trezeste Ana (“mami, unde esti?”). Mai ca-mi vine sa spun ca urasc gradinita :d.

 2. Deja ati trecut la solide? Eu nu inraznesc inca. Un pic de ou cred ca ii bag si eu zilele astea. Si noi cu viroze peste viroze. Multa multa sanatate si pupici la toti patru! ❤

  • violeta.argatu

   Da… M. e campioana bebelusilor mancaciosi :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s