Prajituri dulci si un miracol in Piatra Neamt

In seara aceasta vreau sa va povestesc despre prajituri si despre o fetita frumoasa pe care o port in rugaciune de cateva saptamani bune.

Erica e o fetita de sase ani din orasul nostru care a trecut printr-o cumpana cumplita luna aceasta. Din fericire, rugaciunile au contat iar domnisoara carliontata care lupta cu o boala rara foarte agresiva. se pare ca a castigat prima batalie.

Un miracol pentru Erica este pagina de Facebook unde puteti urmari evolutia ei.

La fel de dulci ca Erica sunt si prajiturile pe care le face Alina in laboratorul ALINE -CAKE BOUTIQUE. Prajiturile sunt absolut delicioase, le recomand din suflet.

praji

Alina face si torturi personalizate, foarte frumoase si delicioase, din care am gustat si eu la petrecerile prietenilor lui S: mai multe poze puteti vedea pe pagina de Facebook a laboratorului. Tot acolo gasiti si numarul de telefon unde poate fi contactata.

praji2

Alegand prajiturile din laboratorul Alinei o sustineti implicit si pe Erica. Fetita aceasta m-a impresionat cu vointa si cu puterea ei de lupta, merita toata sustinerea si rugaciunile noastre! Prajiturile m-au impresionat cu gustul lor “ca la mama acasa” sau mai bune!

Recuperare rapida si totala, fetita  aurie! ❤

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s