Happy little things in February

De fapt, coletia de rasfaturi de luna aceasta ar trebui numita Happy little things in December, January and February, pentru ca pe unele chestii le folosim de la Craciun.

De ce de la Craciun? Pentru ca le-am primit cadou si ne-au placut atat de mult incat vreau sa va povestesc si voua despre ele.

Sapunul lichid de Castilia Dr. Bronner de citrice

happyfeb1

Multumim o tona pentru el, Andreea! Miroase demential a portocale, este organic si spala foarte bine.

Iata descrierea lui si ingredientele care il alcatuiesc:

Sapun pur de Castilia din uleiuri vegetale de masline (ingredientul de baza in reteta sapunurilor de Castilia), cocos (un minunat spumat), jojoba si canepa (similare sebumului produs de piele), combinate cu uleiuri esentiale organice. Este de 3 ori mai concentrat decat majoritatea sapunurilor lichide pentru o calitate superioara.

Toate sapunurile Dr. Bronner contin Vitamina E naturala din seminte de floarea soarelui si acid citric din tapioca fermentata – pentru a inlocui conservantii chimici folositi in alte sapunuri.

Ingrediente: Apa, Ulei Organic de Cocos*, Hidroxid de Potasiu**, Ulei Organic de portocale, Ulei Organic de Masline*, Ulei Organic de Canepa, Ulei Organic de Jojoba, Ulei Organic de lamaie, Ulei Organic de Lime, Acid Citric, Tocoferol.

Se dilueaza si poate fi folosit si la spalarea vaselor, a hainelor, la indepartarea capuselor si a insectelor de pe animale.

5o1 must-read books

happyfeb2

Este o carte de care va povesteam intr-un artiol precedent, care m-a facut sa imi testez cultura generala si sa vad unde stau bine (la clasici si la literature pentru copii 🙂 ) si unde nu (istorie, thriller-e si as putea umple goluri si la literature postmoderna). Deci golesc noptiera de carti de parenting si declar deschisa sesiunea de fictiune! Multumim mult pentru ea, Luminita!

Capsune

happyfeb3

Cele mai delicioase capsune au poposit la noi acasa direct din mainile Cameliei (My work of heart), maestra in a le face sa arate cat se poate de reale. Camelia, brosa cu capsune este una dintre cele mai frumoase bijuterii pe care le-am avut eu vreodata. Exquisite e cuvantul care o descrie! Multumesc din inima!

Tot capsune si de la Fabrix, pentru o posibila rochita de ziua Ecaterinei, care se apropie cu pasi repezi!

Happy February si voi sa aveti! ❤

 

 

Leave a comment