Baietelul de argint deseneaza…supereroi!

Eu sunt cat se poate de fericita, caci deja mi-am facut plinul de carti pentru vara aceasta, pe foarte multe subiecte: de la istorie si stiinte, la biografii, engleza si arte.

In privinta artelor am cateva carti pe care le-am ales pentru S., destul de simple, dar potrivite cu varsta si interesele lui. Stiam bine ca ii vor placea, el se socoteste foarte priceput la arte si a demonstrate-o in ultima perioada cu varf si indesat, creand la scoala niste constructii 3D absolut minunate, doar cu hartie alba, foarfeca si lipici. Acesta este un tir cu trei scaune in cabina si remorca incapatoare- facut pur si simplu din imaginatia lui, fara instructiuni sau inspiratie exterioara.

tir

Pentru vacante si zile lungi de vara am ales cateva caiete de lucru de la TEORA pe care le-a indragit imediat.

Stiu sa desenez super-eroi! este unul dintre ele, un caiet care ne-a trecut si mai demult prin maini si care mi-a placut atat de mult incat am revenit la el.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Are forma  patrata, fiind  legat cu spirala metalica, pentru a putea fi inserate sabloanele (acestea se scot si pot fi folosite pe fiecare pagina; sunt 4 pagini, însumând 30 de imagini ). Caietul se termina cu un carton gros, in asa fel incat copilul poate desena si cu ea pe genunchi daca vrea (excelenta pentru sali de asteptare, calatorii cu trenul sau avionul). Pe fiecare pagina (32 de planse) exista cateva elemente de decor  iar copilul poate sa completeze desenul cu ajutorul sabloanelor, asa cum pofteste imaginatia lui (si, daca are chef, sa il coloreze).

super

Iata cum arata o foaie desenata cu ajutorul unui sablon:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Caietul de desen este la reducere, pretul redus fiind de 18,50 lei.

Ca mama de trei copii, e inutil sa va mai spun cat de mult ador eu aceste material de lucru unde copilul se descurca singur, in liniste!

 

 

 

1 Comment

  1. Violeta.argatu

    Ce tareeee… Eu ti-am radpuns dimineata la mail, si iti spuneam despre talentul lui Ioan, s-acum citesc despre pasiunea lui S. si despre recomandarea ta. Super tari baietii :). Eu -am dezvoltata vederea in spatiu, de multe ori nu pricep ce se chinuie Ioan sa-mi arate :)))). De ceva vreme a inceput sa deseneze in paint. Tot felul de forme. Are folderul lui, poate iti trimit zilele urm cateva desene. L-a impresionat si pe tatal lui, care nu se lasa impresionat asa usor :))). Sa fim sanatosi 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s