O carte perfecta pentru plaja: La mare (Stiu sa desenez)

Daca aveti pe-acasa un pusti intre 3 si 6 ani, pasionat de desen, si daca planuiti o vacanta pe litoral, poate ca v-ar prinde bine aceasta carte  de la editura Teora: La mare (Stiu sa desenez)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Cu paginile cartonate si insotita de o carioca, functioneaza pe principiul scrie si sterge. E vesela, are sase modele de desene (barcuta, crab, scoici, castele de nisip, un far, si o steluta de mare) si e perfecta pentru micii desenatori.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lui S. ii plac foarte mult aceste carti care il ajuta sa deseneze pas cu pas. Mie imi place ca imaginile sunt portionate, astfel incat copilul sa isi dozeze bine proportiile desenului. Cu acest ajutor, un parinte creativ isi poate ajuta copilul sa deseneze orice, nu doar modelele sugerate in carte.

lamare3

Ba, as spune eu, e perfecta pentru exersat litere si cifre, daca te plictisesti de arte si vrei sa treci la chestii mai serioase 🙂 Doar n-ai sa cari pe plaja 100 de carti! Aceasta mi se pare foarte versatila.

Cartea arata foarte bine si se preteaza execelent pentru a fi oferita ca un cadou de vacanta, iar pretul ei pe site este de 14,45 lei.

Vacanta creativa va doresc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s