Construieste avioane!

Una dintre cartile cele mai dragi primate de S. vara aceasta este Construieste avioane, o carte cu aplicatie practica, de la editura Teora.

avioane1

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_productc4&productID=1378&category=

Este aleasa chiar de el din oferta editurii, si l-a atras atat subiectul, cat mai cu seama partea practica de construire a machetelor de avioane. Baietelului nostru pasionat sa mestereasca chestii din hartie, cartea i se potriveste manusa.

Ea incepe cu un mic ghid de instructiuni privitoare la construirea, lansarea si pilotarea avionului.

avioane2

Apoi sunt prezentate cele sase modele prin mici pastille informative ce cuprind aspectul si istoria avionului, precum si alte detalii tehnice. Pe pagina alaturata sunt partile din carton lucios pe care copilul trebuie sa le despinda, plieze si monteze.

avioane3

S. a montat deja un avion, insa pe restul le pastram pentru ultima saptamana din iulie, cand el va participa la cursurile unei scoli de vara care se sfarseste cu o lectie de aeromodelism. Sunt sigura ca dupa acea experienta va privi cu alti ochi cartea aceasta.

Noua cartea ne place foarte mult si o vom incorpora intr-o lectie despre zbor si avioane, unde vom pune laolalta mai multe dintre cartile si resursele noastre.

 

 

4 Comments

  1. Violeta.argatu

    Wow, cat de tare eee. Pun si eu cartea jn wish list :d, c-acum sunt zero lei,zero bani. Am cumparat seria “Portalul magic” de la ed. Paralela 45, azi primim abia astrpt. Arunca-ti un ochi, sunt siguuura ca l-ai face pe S. cel mai fericit om dc i le cumperi. Au refucere (6.3 ron cartea, in loc de 9, 16 carti in serie, vreo 60 pag cartea, scris aerisit, subiecte supeeer. Abia astept sa le citesc :)))

  2. Despre ce e vorba? e un pic esoterica, are vrajitori si chestii din astea?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s