Activitati de vacanta cu micii detectivi, Ana si Vlad

O alta carte de strecurat in bagaje pentru momentele de quiet time, cand zapusala va tintuieste in casa sau in camera de hotel, cand doarme bebelusul si copilul cel mare se plange de plictiseala sau, pur si simplu, cand vrei sa ii antrenezi mintea cu jocuri faine, este cartea cu activitati pentru prescolari si scolari mici- Anchetele Anei si ale lui Vlad, aparuta la editura Teora.

activteora1

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6890&category=

Ce imi place la ea este povestea politista folosita drept fundal: Ana si Vlad sunt micii detective care pornesc pe urmele unor infractori de pe peronul unei gari, urcand apoi in tren si rezolvand toate enigmele,pana reusiesc sa prinda hotii si sa ii predea politiei.

activteora3

Labirinturi, coduri de descifrat, jocuri cu umbre, indicii, jocuri cu litere precum si 30 de abtibilduri colorate, fac deliciul acestei carti.

activteora4

La sfarsit gasiti si solutiile, pentru ca uneori si noua, adultilor, ne lipseste uneori perspicacitatea (mai ales la jocurile cu diferente sunt recunoscatoare pentru solutiile de la sfarsitul cartii).

activteora2

Pretul, redus la 8.48 de lei il consider a fi foarte accesibil, fiindca formatul A4 al cartii, calitatea hartiei, culorile intense si ilustratiile frumoase fac, dupa parerea mea, mai mult decat atat.

Copiilor vostri le plac cartile de activitati de felul acesta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s