Invata sa desenezi…animale din jungla!

Una dintre cele mai dragi colectii ale noastre de la editura Teora este cea care ne invata sa desenam pas cu pas, pe teme diferite.

Pe la noi pe acasa s-au perindat mai multe carti ale colectiei, incepand cu aventura spatiala pe care am inclus-o si in petrecerea aniversara a Baietelului de argint, cand a implinit cinci ani. A prins extraordinar, nu doar la copilul meu, ci la toti cei invitati, ajutandu-ma sa creez momente pe care si acum mi le amintesc cu foarte mare drag! Aici puteti citi despre ea- https://caietpentruscoaladeacasa.wordpress.com/2014/02/14/povestea-de-petrecere-spatiul-cosmic/.

Al doilea astfel de caiet de desen cu poveste a fost cel dedicat soricutului care pleaca la oras. Atat povestea, cat si desenele, l-au captivat pe S. foarte tare, si mi-au daruit mie cateva pretioase ceasuri de liniste absoluta! Cadoul perfect pentru parinti si copii! https://caietpentruscoaladeacasa.wordpress.com/2014/03/18/concurs-pentru-micii-desenatori/

In perioada aceasta S. invata sa deseneze pas cu pas animalele din jungla, si tare bine se potriveste acest caiet de desen intr-un unit study de geografie sau stiinte ale naturii.

animaleteora1

Cartea contine paginile lucioase unde se afla textul povestii si instructiunile de desen, o foaie cu autocolante si un caiet de desen atasat, care poate fi folosit cu cartea deschisa.

animaleteora2

Fiind subtire, se strecoara fara probleme in bagaj, si va pleca cu noi la mare, unde sper sa il tina ocupat pe fiul meu, dandu-ne in acelasi timp prilejul sa exersam citirea, nu doar abilitatile artistice, si sa evitam pe cat posibil tableta.

animaleteora3

Cartea se afla pe site-ul editurii Teora cu pret redus si costa 9, 25 lei.  http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6820&category=

Pentru copiii pasionati de “arte vizuale”, cum le numeste al meu 🙂 , aceasta colectie e o comoara!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s