5 ani si 4 luni la Academia Capsunica

Luna asta m-am gandit la toate lucrurile pe care le-am invatat in ultimii cinci ani si patru luni: o multime de chestiuni medicale, despre nutritie, despre terapii, despre dezvoltarea copilului tipic si atipic, despre ce inseamna sa iubesti neconditionat (cu adevarat neconditionat, fara sa ai vreo alta asteptare de la copilul tau decat sa existe si sa fie al tau), despre mine ca om si despre copilul meu dulce. O adevarata Universitate!

Lunile acestea Cati a muncit mult dar a fost si in vacanta la mare, au suparat-o otite si viroze, insa acestea vin si trec si ea ne bucura in continuare cu zambetul ei.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Vedem mici progrese, o concentrare mai buna, o mai buna coordonare a mainii si izolare a indexului, se descurca din ce in ce mai bine pe iPad. Sunt chestii pe care un copil tipic le face inainte de un an, insa noua ne-a luat ani buni de terapie intensa ca sa le obtinem, asa ca le pretuim cum se cuvine!

In august Cati a testat  nisipul si marea, inghetata, scranciobele si toboganele din parc, mallurile si magazinele.

Acum ne rugam si lucram mult pentru ca micuta noastra Capsunica sa invete sa mearga (si apreciem toate rugaciunile voastre in directia asta!).

Pupici capsunici tuturor! ❤

5 Comments

 1. Violeta.argatu

  Suuuupeeerrrrrrr !!!

  Cu asa instructor :p, Cati va absolvi fara probleme examenul urmator :).

  Go, Cati, goooo!!!

 2. A.

  Felicitari!! Esti o mama deosebita si de apreciat. Sunt convinsa ca nu sunt multi parinti care sa iubeasca, sa ingrijeasca un copil special. In ziua de azi sunt foarte repede abandonati sub scuza ca oricum nu ar fi avut nicio sansa. Inca o data felicitari! Sunt o cititoare fidela a blogului insa nu am comentat de prea multe ori. Cum se descurca S. cu scoala?
  A.

  • Multumesc! Eu cunosc o groaza de parinti de copii speciali care sunt cu adevarat de diamant, asa mult lupta pentru copiii lor, si ma depasesc in energia pe care le-o dedica.Din pacate, da, sunt si copii abandonati, uitati, neglijati, lasati pur si simplu sa se topeasca. S. se descurca ok, acum e intr-o clasa foarte competitive, in sensul in care asteptarile sunt mari si colegii foarte buni. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca nu am fi lucrat pana acum…fiindca si asa intampinam dificultati uneori.

 3. A.

  Am observat ca Lilypie nu mai afiseaza varstele corect.
  A.

  • Probabil ca au expirat, acum sunt asa de prinsa cu cei mici incat timpul pentru blog a devenit un lux. Imi cer scuze ca raspund asa de greu ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s