Stare de bine cu Young Living

Folosesc uleiurile esentiale de la Young Living Oils de trei ani si mai bine, si le-am ramas fidela. Nu o sa va povestesc prea multe despre beneficiile lor, pentru ca exista multe grupuri pe Facebook si bloguri dedicate acestei nise, ba chiar si eu am scris despre experienta mea cu ele.

Unul dintre beneficiile colaterale ale uleiurilor esentiale sunt oamenii faini pe care ajungi sa ii cunosti. Eu am primit ajutor la nevoie din partea unor persoane minunate, cu care am pastrat legatura si carora le multumesc din suflet!

Astazi vreau sa va povestesc despre Adriana, membra a comunitatii WAHM, care reuseste sa creeze o stare de bine, terapeutica si frumos mirositoare, cu ajutorul produselor YLO. Adriana este o persoana energica, deschisa si calda, iar daca vreti sa o cunoasteti mai bine va invit sa cititi frumosul interviu pe care i l-a luat Irina.

Stare de bine cu Young Living este proiectul de “mamica” al Adrianei, ce s-a materializat nu doar in distributia de uleiuri, ci si in prepararea unor delicioase saruri de baie, roll-ons  sau creme hidratante.

staredebine2

Si eu am primit spre testare o crema preparata de Adriana: de la bun inceput mi-au placut mirosul aromat, care m-a dus cu gandul la un spa, si calitatea ingredientelor de pe eticheta: unt de cocos, unt de shea, unt de cacao, vitamina E si uleiuri esentiale, printre  care se numara si favoritele mele, lavanda, tamaie.

staredebine1

Crema este foarte hidratanta, numai buna pentru domolit asprimea gerului de iarna sau pentru un ten uscat, un decolteu ce are nevoie de ajutor impotriva trecerii timpului, maini de mamica 🙂 care trebuie neaparat sa se pastreze catifelate si, de ce nu, chiar si un masaj (eu am mare nevoie de hidratate pe coate, genunchi si in zona gleznelor, si e perfecta pentru asta!).

Pe canalul YouTube Stare de bine exista si modul in care aceasta crema este preparata:

Pe Adriana o gasiti si pe pagina ei de Facebook si in grupul pe care il administreaza, Stare de bine cu Young Living, unde ii puteti solicita consiliere, detalii sau comenzi.

Mult spor in tot ce faci, draga Adriana, si sa raspandesti mereu in jurul tau o stare de bine! ❤

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s