Aventuri de Capsunica in Timisoara

Tocmai ne-am intors din Timisoara, unde am fost o saptamana pentru a incerca cu Cati terapia Feldenkrais.

Este o terapie blanda si subtila, despre care puteti afla mai multe fie de pe youtube, fie citind carti dedicate subiectului.

Noi am aflat printr-o coincidenta fericita de sesiunea de la Timisoara si ne-am hotarat repede sa plecam. S-a dovedit a fi alegerea cea mai buna, intre Cati si terapeut stabilindu-se o relatie foarte speciala, iar noua, celorlalti, priindu-ne iesirea aceasta.

happysummer2.jpg

Pe langa beneficiile terapiei, Cati a castigat cateva piese din puzzle-ul fericirii ei: pentru prima oara, s-a bucurat de toboganele si leaganele dintr-un spatiu de joaca din parc. E un vis devenit realitate, dupa ce iarna aceasta mi-am dat seama ca ea de fapt nu fusese niciodata intr-un parc pentru copii.

happysummer3

A doua excelenta surpriza au fost cocosii de la Zoo Timisoara, care ne-au inconjurat cand sa plecam si i-au cantat Ecaterienei un concert de toata frumusetea. Iar cine o cunoaste pe Cati cat de cat, stie ca lucrul ei favorit de pe pamant e cantecul cocosilor!

happysummer4

Sunt momente pe care pe mine m-au marcat pana la lacrimi. Pentru un copil tipic si parintii lui un tobogan in parc sau un cocos la Zoo e ceva cat se poate  de firesc, pentru noi sunt amintiri de diamant. Si nu, nu ne plangem de mila, nu ne comparam, ci doar ne dam seama ca pretuim cu alt darurile acestea marunte care ne fac fericiti.

Despre celelalte bucurii de la Timisoara si alti prieteni dragi  va voi povesti intr-un episod viitor 🙂

7 Comments

 1. Mi-au dat lacrimile. Multa sanatate ingerului vostru scump..Love.

 2. Pacat ca nu am cocos, am numai gaini, ca ti-as trimite videos toata ziua :)) Multa sanatate si multe binecuvintari!!!

 3. Niconor

  Ce ma bucur pentru progrese, tine-o tot asa, Capsunica isteata! 🙂 Raluca, sa-ti dea Dumnezeu energie sa faci tot ce iti propui! 😉

 4. Catinca

  Cati a stiut ca Timisoara e orasul parcurilor, asa ca ales sa mearga prima data intr-unul dintre minunatele noastre parcuri! Felicitari!

  • Da, da, aveti parcuri absolut superbe!!!

 5. Violeta.argatu

  Ashhh…mi s-a ridicat parul in cap. Si tu stii cat de greu e, avand in vedere ca am parul cretz :))). Ma bucur enorm pt Cati si pt voi. Tot inainte, cu “tupeu” si incredere in Dumnezeu. Ai vazut cat de frumos ke-a aranjat? 🙂

  BRAVOooooooo! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s